Beneficiile
tratamentului în cadrul clinicii noastre

Calificare înaltă

Abordare complexă

Experiență multianuală

Lucrul cu persoanele apropiate

TRATAMENTUL ÎN CIFRE

11 ani

oexperiență de succes în tratarea diferitelor dependențe

mai mult de 2500

oameni sănătoși și independenți de dependențe

mai mult de 30

profesioniști cu experiență în diverse domenii

Șase pașispre recuperare

prima consultație gratuită cu specialistul

diagnosticul diferențial al bolii

detoxifierea întregului organism

selectarea și elaborarea schemei de tratament

terapie specifică de susținere pe bază de medicamente

suport psihologic, adaptare și sprijin suplimentar pe viitor

Videoclip Social despre
dependența de droguri

Сеrtificate și brevete

Persoana nu dorește să fie tratată? Motivația pentru tratament

Specialiștilor calificați le este întotdeauna mai ușor să găsească o abordare pentru persoana dependentă. Personalul nostru oferă asistență în motivație și intervenție NON-STOP. Va oferim servicii pentru consultații psihologice, posibil cu deplasare la domiciliu

+37379922005

Clinica narcologică Med Zahid în Chișinău: tratamentul dependențelor în Moldova

Clinica narcologică „Med Zahid” activează de multă vreme în Ucraina și și-a deschis ușile pentru pacienții din Moldova. Centrele noastre de reabilitare au o mare experiență și astăzi noul nostru centru de Narcologie își desfășoară activitatea în Chișinău în trei domenii principale:

 1. tratamentul dependenței de droguri în Moldova;
 2. eliminarea și codarea contra dependenței de alcool în Moldova;
 3. terapia dependenței de jocuri de noroc.

Misiunea noastră, nu este doar salvarea pacientului de dependență, dar, de asemenea pentru a-l sprijini în propria recuperare. Centrul de Narcologie oferă terapie medicamentoasă și, de asemenea, ajută la schimbarea stereotipurilor comportamentale. Centrul de reabilitare Med Zahid din Chișinău este o clinică privată de tip nou, iar medicii noștri se luptă zilnic cu dependențele dăunătoare ale locuitorilor capitalei și întregii Moldove.

Tratamentul dependenței în Chișinău: Centrul de reabilitare Med Zahid în Moldova

Dependența nu își alege victima după sex, vârstă și apartenență socială, iar adolescenții, adulții, bărbații și femeile suferă de ea:

 • Din ce în ce mai mult, tinerii și adolescenții au nevoie de ajutor în această privință, cazurile de alcoolism feminin au crescut. Reabilitarea de alcool se efectuează pentru pacienții cu diferite grade de severitate a bolii.
 • Disponibilitatea și varietatea drogurilor duce la răspândirea în masă a persoanelor dependente. Centrul de reabilitare pentru dependenți lucrează cu dependențele de toate tipurile de substanțe interzise.
 • Dezvoltarea tehnologiei informației împiedică dezvoltarea modului obișnuit de viață a tinerilor și adulților. De aceea, Centrul de reabilitare pentru dependența jocurilor de noroc trebuie să activeze în toate localitățile țării.


Terapia dependențelor și reabilitarea ulterioară sunt două verigi ale aceluiași lanț, iar tratamentul necesar al dependenței și alcoolismului poate fi efectuat în centrul nostru de reabilitare Med Zahid din Chișinău. Clinica privată de Narcologie desfășoară sesiuni anonime și ajută la reabilitarea socială. Clinica de narcologie utilizează experiența acumulată în mulți ani de muncă pentru a trata în mod eficient dependențele, mai multe informații utile despre calificările medicilor noștri pot fi aflate pe site-ul nostru.

Tratamentul dependenței de droguri în Chișinău: ajutor anonim

Clinica de narcologie Med Zahid nu numai că detoxifică corpul, ci oferă tot felul de ajutor pentru reabilitarea completă:

 • se efectuează curățarea sângelui și a țesuturilor de substanțe nocive și a produselor de dezintegrare a acestora;
 • elimină sindromul de abstinență;
 • stopează pofta dăunătoare pentru substanțele interzise;
 • se efectuează o muncă psihoterapeutică pentru a consolida respingerea persistentă a drogurilor;
 • oferă sprijin în perioada de reabilitare și ajută la reconstruirea contactelor sociale pentru a preveni recidivele.

Tratamentul anonim al dependenței la adolescenți și adulți este efectuat în clinică în condiții de ambulator, iar costul tratamentului într-o clinică narcologică este întotdeauna calculat individual.

Reabilitarea de la dependența de alcool într-o clinică specializată pentru dependenții de alcool

Terapia complexă și codarea în Chișinău este posibilă în cadrul clinicii noastre pentru dependenți de alcool. Centrul de reabilitare narcologică Med Zahid are pentru aceasta toate resursele necesare:

 • efectuăm curățarea sângelui și a țesuturilor de elementele dăunatoare prezente în alcool;
 • eliminăm sindromul de abstinență;
 • suprimăm pofta patologică pentru alcool;
 • efectuăm tratamentul psihoterapeutic;
 • ajutăm în procesul de reabilitare și adaptare socială pentru prevenirea recidivelor.

Cursul tratamentului dependenței de alcool se efectuează anonim, într-o clinică sau ambulatoriu, iar prețul de codare este determinat individual, pe baza complexității fiecărui caz. Centrul de reabilitare pentru dependenții de alcool oferă suportul constant al unui medic narcolog și a unui psihoterapeut: ei ajută la obținerea rezultatelor care nu pot fi obținute de sine stătător.

Clinica privată: tratamentul alcoolismului și șase pași pentru vindecare

Clinica pentru dependenții de alcool și dependenții de droguri este locul în care un nou membru al societății se naște dintr-o persoană dispărută, cu obiceiuri corecte, modalități adecvate de interacțiune cu realitatea și lipsa dorinței patologice pentru substanțele interzise.

Clinicile private sunt singura posibilitate de a depăși în mod eficient dependența, deoarece statul întoarce spatele cel mai adesea de la alcoolici și dependenți, lăsându-i pe ei și pe familiile lor față în față cu problema.

Pentru a depăși în mod eficient orice dependență, cum ar fi cea de alcool, jocuri de noroc sau droguri, clinica noastră narcologică a adaptat și folosește în mod eficient practica mondială în tratament. Aceasta implică șase pași pentru vindecare:

 1. Recepția primară și consultarea. Locul desfășurării – policlinică.
 2. Diagnostic diferențial.
 3. Selectarea și adaptarea schemei de tratament.
 4. Detoxifierea organismului.
 5. Terapie medicamentoasă specifică.
 6. Sprijin psihologic, adaptare și sprijin suplimentar în viitor.

Efectuarea acestor pași a dus la vindecarea multor pacienți — nu întârziați să faceți o vizită la un narcolog și faceți un pas spre un stil de viață sănătos.

Centrul de reabilitare a dependenților de droguri din Chișinău: terapia dependențelor

Tratamentul dependenței, codarea împotriva dependenței de alcool și reabilitarea după înlăturarea dependenței este profilul Centrului Medical de reabilitare Med Zahid în Moldova. Clinica noastră de reabilitare dispune de toate resursele necesare pentru a oferi asistență eficientă:

 • mai mult de 10 ani de activitate eficientă în reabilitarea alcoolică și narcologică în Ucraina;
 • peste 30 de medici: la noi lucrează narcologi și psihologi;
 • dezvoltarea individuală a programului de reabilitare;
 • peste 3000 de pacienți recuperați;
 • condiții extraordinar de bune în staționar;
 • suport complet în perioada de reabilitare.

Tratamentul dependențelor în Moldova în cadrul clinicii pentru dependenți Med Zahid este anonim, iar prețul reabilitării este determinat individual.

Dumneavostră sau cei dragi dumneavoastră aveți nevoie de ajutor? Centrul de reabilitare psihologică din Chișinău vă așteaptă.