Beneficiile
tratamentului în cadrul clinicii noastre

Calificare înaltă

Abordare complexă

Experiență multianuală

Lucrul cu persoanele apropiate

TRATAMENTUL ÎN CIFRE

11 ani

oexperiență de succes în tratarea diferitelor dependențe

mai mult de 2500

oameni sănătoși și independenți de dependențe

mai mult de 30

profesioniști cu experiență în diverse domenii

Șase pașispre recuperare

prima consultație gratuită cu specialistul

diagnosticul diferențial al bolii

detoxifierea întregului organism

selectarea și elaborarea schemei de tratament

terapie specifică de susținere pe bază de medicamente

suport psihologic, adaptare și sprijin suplimentar pe viitor

Videoclip Social despre
dependența de droguri

Сеrtificate și brevete

Persoana nu dorește să fie tratată? Motivația pentru tratament

Specialiștilor calificați le este întotdeauna mai ușor să găsească o abordare pentru persoana dependentă. Personalul nostru oferă asistență în motivație și intervenție NON-STOP. Va oferim servicii pentru consultații psihologice, posibil cu deplasare la domiciliu

+37379922005

CENTRUL DE NARCOLOGIE MED ZAHID în Моldova

Locuitorii Моldovei pot urma cursul de reabilitare în cadrul instituției specializate Med Zahid. Acest centru de reabilitare lucrează cu succes pe teritoriul Ucrainei de mulți ani, iar specialiștii săi au ajutat mulți oameni să uite de dependențe.

În clinică există astfel de direcții:

 • tratament eficient al dependenței de droguri;
 • terapie modernă pentru dependenții de jocuri de noroc;
 • tratament specializat contra dependenții de alcool.

Medicii clinicii private din Моldova nu doar ajută la depășirea tendinței nesănătoase pentru ceva anume. Vizitând centrul narcologic din Chișinău, dependentul primește asistență complexă, terapie medicamentosă (farmacologică) selectată individual. În cadrul instituției de reabilitare, se lucrează cu starea emoțională a dependenților de droguri și a altor pacienți. Toate acestea permit unei persoane să uite pentru totdeauna de dependența de alcool și de dependența de droguri, să își schimbe comportamentul. Specialiștii clinicii Med Zahid din Moldova readuc la normal zilnic persoanele care suferă de dependențe.

Centrul de reabilitare din Chișinău: combaterea dependenței în clinica privată Med Zahid

Numărul persoanelor care apelează la ajutorul clinicii narcologice sau suferă de dependență de alcool crește rapid. Tratamentul alcoolismului și a altor obiceiuri negative trebuie efectuat exclusiv de către un specialist într-o clinică de reabilitare. Centrul narcologic din Chișinău oferă terapie eficientă pentru dependențele patologice.

Oricine poate fi supus unei reabilitări contra cost în clinica privată Med Zahid. Centrul narcologic folosește metodă eficientă de tratare a dependenților de droguri și a dependenților de alcool, care constă din 6 etape:

 1. Consultarea inițială în interiorul centrului de reabilitare.
 2. Diagnosticul diferențial.
 3. Elaborarea unui plan individual de tratament pentru fiecare pacient.
 4. Detoxifierea pe scară largă a organismului în clinică.
 5. Tratamentul medicamentos (farmacologic) folosind medicamente moderne.
 6. Asistență psihologică și adaptare în societate.

Vă puteți înscrie pentru consultație la specialist pe site-ul clinicii de reabilitare. Tratamentul este anonim, iar costul acestuia este negociat cu fiecare pacient în mod individual.

Tratamentul dependenței de droguri în clinica de narcologie

Centru narcologic din Chișinău oferă reabilitare de calitate pentru dependenții de droguri, ajutându-i să depășească pentru totdeauna dependența de droguri și să revină la o viață împlinită. Programul anonim de reabilitare în clinica privată de narcologie include mai multe etape:

 • curățarea organismului de dependenți de droguri de reziduurile substanțelor psihotrope;
 • ameliorarea simptomelor de sevraj;
 • blocarea poftei pentru utilizarea substanțelor nocive;
 • dezvoltarea aversiunii durabile la preparatele psihotrope prin sprijin psihologic;
 • însoțirea foștilor dependenți de droguri în afara spitalului pentru a preveni recidiva.

În cadrul clinicii de reabilitare, este posibilă tratarea dependenței de droguri la orice stadiu. Înainte de a începe terapia narcologică, este efectuată starea dependenților de droguri, pe baza căreia narcologul întocmește un plan de reabilitare.

Tratamentul dependenței de alcool

Tendință nesănătoasă de băuturi alcoolice duce la consecințe dezastruoase pentru organism și este însoțită de degradarea personalității. Doar o clinică narcologică specializată va ajuta dependentul să uite de viciul periculos pentru totdeauna.

Centrul de reabilitare din Chișinău oferă un program eficient de terapie pentru dependenții de alcool în cadrul spitalului:

 • înainte de începerea tratamentului, organismul pacientului este curățat de produsele de degradare ale alcoolului etilic;
 • un narcolog cu experiență efectuează acțiunile necesare pentru ameliorarea simptomelor de sevraj;
 • este prescris un curs de terapie medicamentosa (farmacologică) în clinică;
 • se desfășoară sesiuni de terapie psihologică pentru combaterea alcoolismului la nivel subconștient;
 • se oferă sprijin foștilor dependenți de alcool după externare din spital (clinică), în scopul resocializării acestora.

Centrul de reabilitare din Moldova efectuează tratament contra dependenței de alcool la orice etapă. Există programe speciale de reabilitare pentru femei și adolescenți. O astfel de terapie este contra cost, iar prețul acesteia depinde de stadiul bolii și de caracteristicile organismului pacientului.

Ieșirea din dipsomanie

Odată cu utilizarea continuă a unor doze mari de alcool, apare o stare de ebrietate excesivă, adică dipsomania. Aceasta reprezintă un pericol imens pentru sănătatea umană, deci necesită tratament imediat într-un centru narcologic.

Starea de dipsomanie este însoțită de vomă, dureri de cap severe, dezorientare în spațiu, dificultăți de respirație. În cazuri severe, pot apărea halucinații, pierderea conștienței. Centru narcologic în Chișinău efectuează ieșirea din dipsomanie de orice complexitate. Procedura este contra cost și poate fi efectuată la domiciliu sau în clinică. Dacă pacientul este inconștient sau există o amenințare la adresa vieții sale, atunci ieșirea din dipsomanie se efectuează exclusiv în interiorul unității narcologice.

Pentru ca o persoană să renunțe definitiv la abuzul de alcool, trebuie să urmeze un curs de reabilitare. Clinica norcologică oferă terapie anonimă cu sprijinul complet al pacientului la toate etapele de reabilitare narcologică.

Codarea

Cu scopul de a preveni recidiva centrul de reabilitare din Chișinău efectuează codarea. Procedura este efectuată de un specialist cu experiență în centrul de narcologie, folosind cele mai recente preparate farmacologice sau metoda de sugestie, iar prețul acesteia depinde de caracteristicile individuale ale fiecărui caz.

Codarea farmacologică implică introducerea de medicamente speciale în corpul unui dependent de alcool. Atunci când pacientul va consuma băuturi alcoolice, acestea provoacă o reacție negativă puternică în organism sub formă de amețeli, vomă și creștere a temperaturii corpului.

Centrul narcologic oferă codarea prin intermediul metodei de sugestie. În lupta împotriva alcoolismului, specialiștii clinicii din Moldova folosesc hipnoza, terapia ocupațională și alte metode care formează o stare de aversiune la nivel subconștient în cazul unui dependent de alcool.

Pentru a salva definitiv o persoană de la dependența de alcool, codarea trebuie combinată cu un curs de reabilitare contra cost în clinica narcologică.

Ajutor profesional pentru dependenții de jocuri de noroc

Clinica narcologică vă va ajuta să scăpați de tendințele nesănătoase pentru jocuri, care se formează la nivel subconștient. Ele distrug personalitatea unui om, de aceea persoana are nevoie de tratament profesional.

Dacă persoana suferă de gânduri obsesive pentru jocuri, are nevoie de un curs de reabilitare în clinica specializzata. Centrul narcologic din Chișinău oferă asistență anonimă cuprinzătoare dependenților de jocuri de noroc, ajutându-i să uite pentru totdeauna de abaterea patologică. În timpul tratamentului, un medic cu experiență lucrează cu pacientul, care ajută la depășirea problemei la un nivel subconștient, stabilizează starea emoțională a persoanei în timpul reabilitării.

Centrul narcologic din Chișinău: terapie eficientă contra dependenței

Pentru a scăpa definitiv o persoană de tendințe dăunătoare pentru ceva, este imposibil să se facă fără un tratament complex, care implică utilizarea diferitelor metode Centrul de reabilitare din Chișinău este o instituție specializată în care orice persoană cu dependență patologică va primi îngrijiri medicale rapide și eficiente

Principalele avantaje ale Centrului narcologic Med Zahid din Moldova:

 • peste 30 de narcologi calificați și alți specialiști cu mulți ani de experiență;
 • pregătirea individuală a unui plan de tratament, ținând cont de specificul fiecărui caz în parte;
 • mai mult de 10 ani de experiență în reabilitare de succes pentru diferite tipuri de dependențe în Ucraina;
 • terapie anonimă la un preț accesibil;
 • condiții confortabile de ședere în spital sub supravegherea continuă (24/24) a personalului medical;
 • suport complex al persoanei în timpul tratamentului și după finalizarea acestuia;
 • mai mult de 3.000 de persoane care au depășit dependența grație reabilitării în clinică și au revenit la o viață deplină.

Pe site-ul Med Zahid în Moldova, este ușor să faceți programare pentru consultația inițială în clinica de reabilitare. Centrul narcologic oferă diverse programe de terapie pentru dependenții de droguri și alți dependenți, iar costul cursului este negociat individual.

Nu știți cum să depășiți tendința dăunătoare pentru ceva? Contactați centrul narcologic și veți primi ajutor profesional.

CENTRUL DE NARCOLOGIE MED ZAHID în Моldova

Locuitorii Моldovei pot urma cursul de reabilitare în cadrul instituției specializate Med Zahid. Acest centru de reabilitare lucrează cu succes pe teritoriul Ucrainei de mulți ani, iar specialiștii săi au ajutat mulți oameni să uite de dependențe.

În clinică există astfel de direcții:

 • tratament eficient al dependenței de droguri;
 • terapie modernă pentru dependenții de jocuri de noroc;
 • tratament specializat contra dependenții de alcool.

Medicii clinicii private din Моldova nu doar ajută la depășirea tendinței nesănătoase pentru ceva anume. Vizitând centrul narcologic din Chișinău, dependentul primește asistență complexă, terapie medicamentosă (farmacologică) selectată individual. În cadrul instituției de reabilitare, se lucrează cu starea emoțională a dependenților de droguri și a altor pacienți. Toate acestea permit unei persoane să uite pentru totdeauna de dependența de alcool și de dependența de droguri, să își schimbe comportamentul. Specialiștii clinicii Med Zahid din Moldova readuc la normal zilnic persoanele care suferă de dependențe.

Centrul de reabilitare din Chișinău: combaterea dependenței în clinica privată Med Zahid

Numărul persoanelor care apelează la ajutorul clinicii narcologice sau suferă de dependență de alcool crește rapid. Tratamentul alcoolismului și a altor obiceiuri negative trebuie efectuat exclusiv de către un specialist într-o clinică de reabilitare. Centrul narcologic din Chișinău oferă terapie eficientă pentru dependențele patologice.

Oricine poate fi supus unei reabilitări contra cost în clinica privată Med Zahid. Centrul narcologic folosește metodă eficientă de tratare a dependenților de droguri și a dependenților de alcool, care constă din 6 etape:

 1. Consultarea inițială în interiorul centrului de reabilitare.
 2. Diagnosticul diferențial.
 3. Elaborarea unui plan individual de tratament pentru fiecare pacient.
 4. Detoxifierea pe scară largă a organismului în clinică.
 5. Tratamentul medicamentos (farmacologic) folosind medicamente moderne.
 6. Asistență psihologică și adaptare în societate.

Vă puteți înscrie pentru consultație la specialist pe site-ul clinicii de reabilitare. Tratamentul este anonim, iar costul acestuia este negociat cu fiecare pacient în mod individual.

Tratamentul dependenței de droguri în clinica de narcologie

Centru narcologic din Chișinău oferă reabilitare de calitate pentru dependenții de droguri, ajutându-i să depășească pentru totdeauna dependența de droguri și să revină la o viață împlinită. Programul anonim de reabilitare în clinica privată de narcologie include mai multe etape:

 • curățarea organismului de dependenți de droguri de reziduurile substanțelor psihotrope;
 • ameliorarea simptomelor de sevraj;
 • blocarea poftei pentru utilizarea substanțelor nocive;
 • dezvoltarea aversiunii durabile la preparatele psihotrope prin sprijin psihologic;
 • însoțirea foștilor dependenți de droguri în afara spitalului pentru a preveni recidiva.

În cadrul clinicii de reabilitare, este posibilă tratarea dependenței de droguri la orice stadiu. Înainte de a începe terapia narcologică, este efectuată starea dependenților de droguri, pe baza căreia narcologul întocmește un plan de reabilitare.

Tratamentul dependenței de alcool

Tendință nesănătoasă de băuturi alcoolice duce la consecințe dezastruoase pentru organism și este însoțită de degradarea personalității. Doar o clinică narcologică specializată va ajuta dependentul să uite de viciul periculos pentru totdeauna.

Centrul de reabilitare din Chișinău oferă un program eficient de terapie pentru dependenții de alcool în cadrul spitalului:

 • înainte de începerea tratamentului, organismul pacientului este curățat de produsele de degradare ale alcoolului etilic;
 • un narcolog cu experiență efectuează acțiunile necesare pentru ameliorarea simptomelor de sevraj;
 • este prescris un curs de terapie medicamentosa (farmacologică) în clinică;
 • se desfășoară sesiuni de terapie psihologică pentru combaterea alcoolismului la nivel subconștient;
 • se oferă sprijin foștilor dependenți de alcool după externare din spital (clinică), în scopul resocializării acestora.

Centrul de reabilitare din Moldova efectuează tratament contra dependenței de alcool la orice etapă. Există programe speciale de reabilitare pentru femei și adolescenți. O astfel de terapie este contra cost, iar prețul acesteia depinde de stadiul bolii și de caracteristicile organismului pacientului.

Ieșirea din dipsomanie

Odată cu utilizarea continuă a unor doze mari de alcool, apare o stare de ebrietate excesivă, adică dipsomania. Aceasta reprezintă un pericol imens pentru sănătatea umană, deci necesită tratament imediat într-un centru narcologic.

Starea de dipsomanie este însoțită de vomă, dureri de cap severe, dezorientare în spațiu, dificultăți de respirație. În cazuri severe, pot apărea halucinații, pierderea conștienței. Centru narcologic în Chișinău efectuează ieșirea din dipsomanie de orice complexitate. Procedura este contra cost și poate fi efectuată la domiciliu sau în clinică. Dacă pacientul este inconștient sau există o amenințare la adresa vieții sale, atunci ieșirea din dipsomanie se efectuează exclusiv în interiorul unității narcologice.

Pentru ca o persoană să renunțe definitiv la abuzul de alcool, trebuie să urmeze un curs de reabilitare. Clinica norcologică oferă terapie anonimă cu sprijinul complet al pacientului la toate etapele de reabilitare narcologică.

Codarea

Cu scopul de a preveni recidiva centrul de reabilitare din Chișinău efectuează codarea. Procedura este efectuată de un specialist cu experiență în centrul de narcologie, folosind cele mai recente preparate farmacologice sau metoda de sugestie, iar prețul acesteia depinde de caracteristicile individuale ale fiecărui caz.

Codarea farmacologică implică introducerea de medicamente speciale în corpul unui dependent de alcool. Atunci când pacientul va consuma băuturi alcoolice, acestea provoacă o reacție negativă puternică în organism sub formă de amețeli, vomă și creștere a temperaturii corpului.

Centrul narcologic oferă codarea prin intermediul metodei de sugestie. În lupta împotriva alcoolismului, specialiștii clinicii din Moldova folosesc hipnoza, terapia ocupațională și alte metode care formează o stare de aversiune la nivel subconștient în cazul unui dependent de alcool.

Pentru a salva definitiv o persoană de la dependența de alcool, codarea trebuie combinată cu un curs de reabilitare contra cost în clinica narcologică.

Ajutor profesional pentru dependenții de jocuri de noroc

Clinica narcologică vă va ajuta să scăpați de tendințele nesănătoase pentru jocuri, care se formează la nivel subconștient. Ele distrug personalitatea unui om, de aceea persoana are nevoie de tratament profesional.

Dacă persoana suferă de gânduri obsesive pentru jocuri, are nevoie de un curs de reabilitare în clinica specializzata. Centrul narcologic din Chișinău oferă asistență anonimă cuprinzătoare dependenților de jocuri de noroc, ajutându-i să uite pentru totdeauna de abaterea patologică. În timpul tratamentului, un medic cu experiență lucrează cu pacientul, care ajută la depășirea problemei la un nivel subconștient, stabilizează starea emoțională a persoanei în timpul reabilitării.

Centrul narcologic din Chișinău: terapie eficientă contra dependenței

Pentru a scăpa definitiv o persoană de tendințe dăunătoare pentru ceva, este imposibil să se facă fără un tratament complex, care implică utilizarea diferitelor metode Centrul de reabilitare din Chișinău este o instituție specializată în care orice persoană cu dependență patologică va primi îngrijiri medicale rapide și eficiente

Principalele avantaje ale Centrului narcologic Med Zahid din Moldova:

 • peste 30 de narcologi calificați și alți specialiști cu mulți ani de experiență;
 • pregătirea individuală a unui plan de tratament, ținând cont de specificul fiecărui caz în parte;
 • mai mult de 10 ani de experiență în reabilitare de succes pentru diferite tipuri de dependențe în Ucraina;
 • terapie anonimă la un preț accesibil;
 • condiții confortabile de ședere în spital sub supravegherea continuă (24/24) a personalului medical;
 • suport complex al persoanei în timpul tratamentului și după finalizarea acestuia;
 • mai mult de 3.000 de persoane care au depășit dependența grație reabilitării în clinică și au revenit la o viață deplină.

Pe site-ul Med Zahid în Moldova, este ușor să faceți programare pentru consultația inițială în clinica de reabilitare. Centrul narcologic oferă diverse programe de terapie pentru dependenții de droguri și alți dependenți, iar costul cursului este negociat individual.

Nu știți cum să depășiți tendința dăunătoare pentru ceva? Contactați centrul narcologic și veți primi ajutor profesional.